Намаление Christian Dior Homme EDT 100 ml мъжки парфюм тестер

Christian Dior Homme EDT 100 ml мъжки парфюм тестер

CHRISTIAN DIOR

Нов

Тоалетна вода за мъже

Повече детайли

71.90 лв.

-78.00

149.90

Повече информация

В продължение на повече от половин век световноизвестната марка Christian Dior се радва на невероятна популярност и е универсално признат символ на мода, елегантност и лукс, достъпни за всички. Първите парфюми от Кристиан Диор е дамския парфюм, наречен "Мис Диор". След това моментално изкачване на стъпалата до най-високия връх на популярността, тази марка отвори своя собствена парфюмна лаборатория. Тук те започнаха да произвеждат не само невероятни дамски аромати, но и елегантни аромати за мъже.

През 2005 г. парфюмерийната компания Christian Dior издава нов елитен парфюм за мъже, наречен Christian Dior Homme. Аромат, който е създаден специално, за да удиви тежестта на жените с помощта на мъжките прелести, които всъщност са надарени с този вкусен мъжки парфюм. Парфюмната вода Christian Dior Homme изненадващо съчетава парче от минали векове, жизнената енергия на съвременния свят и бунта на цветовете на бъдещите надежди.

Всеки модерен човек, въпреки предпочитанията и начина си на живот, ще може да оцени оригиналността и непредсказуемостта на този вкусен и умопомрачителен мъжки аромат, наречен Christian Dior Homme.

Парфюм за мъже Christian Dior Homme са в състояние да даде на собственика си искреност на чувствата, луксозна елегантност и мъжественост, след което да добавят към него малко романтични чувства и смелостта, необходима за всеки мъж. В една привидно проста, но в същото време шик бутилка дебне най-необичайния аромат с piquant дървесни и екстравагантни нотки. В първите нотки на парфюма са миризмата на елегантен и луксозен бергамот с деликатен аромат на лавандула и странен уникален мъглявина. В основата на този аромат е чувствен ирис, страстен какаов боб, луксозен амбергрис.