Рекламация 

В Testerite.com, ние вярваме, че всеки клиент заслужава високо качество и безпроблемно обслужване. Затова, ако сте закупили продукт от нашия онлайн магазин и имате нужда да го върнете или да подадете рекламация, ние сме тук, за да ви улесним.

Правило за Връщане:

По нашето уникално правило за връщане, всеки клиент има право да върне закупен продукт в рамките на 7 работни дни от датата на покупката. За да уважим вашето право за връщане, продуктът трябва да бъде в изряден търговски вид, без нарушена опаковка (скъсана, намачкана, изцапана и без да е използван). Продуктът трябва да бъде върнат чрез куриер, като транспортните разходи са за сметка на клиента.

След получаване на върнатата стока и прегледа й, стойността на продукта без транспортните разходи се възстановява на клиента чрез наложен платеж.

Правило за Рекламация:

Всяка пратка се изпраща с опцията преглед и тест пред куриера! Ако полученият продукт не отговаря на вашите очаквания или е повреден, можете да подадете рекламация. Рекламацията трябва да бъде направена в присъствието на куриера при получаване на пратката, ако опаковката е повредена. Всички разходи по връщането на стоката са за сметка на клиента.

Не подлежат на рекламация парфюми с нарушена опаковка или използвани продукти. Всички останали продукти могат да бъдат върнати до 7 работни дни от покупката, ако са в непокътнато състояние и не са използвани.

Testerite.com е тук, за да гарантира вашето удовлетворение и доверие в пазаруването на парфюми. Ние ценим вашата подкрепа и сме готови да ви помогнем във всеки един момент.

 

   С прочитането на тези условия и в последствие използването на електронния магазин за покупки, Вие като клиент безусловно се съгласявате с тях. Ако не сте съгласни с посоченото по-горе моля не използвайте магазина.