Намаление Dolce & Gabbana K by Dolce & Gabbana EDT 100 ml мъжки парфюм тестер

Dolce & Gabbana K EDT 100 ml мъжки парфюм тестер

DOLCE & GABBANA

Нов

Тоалетна вода за мъже

Повече детайли

79.90 лв.

-100.00

179.90

Повече информация

Нов парфюмен продукт за мъже, който разкрива истинската съблазнителна природа на истинския джентълмен. Весела и вдъхновяваща композиция, която ще помогне да се достигне до своя потенциал и очароват околните красоти.
Новостта на Долче и Габана К отваря нов свят на мъжественост, в който очарованието на крайградската Италия и слънчевия обед на Средиземно море се преплитат с комбинация от свеж цитрусов, червен портокал и сицилиански лимон. Този ярък мъжки парфюм се разкрива в свежа вълна от плодове от хвойна. Тогава сърцето започва да бие по-често поради сместа от благороден кедър, зелени тонове на ветивърта и пачули. За да се даде на състава уникален и категоричен индивидуалност, нетривиален флаш на пиперката нота пимиенто дойде по-удобно. Като горящ щрих е.
Новото издание е представено в позната стъклена бутилка, изпълнена с луксозен коктейл от синьо-лавандула, идеално видим през дебелината на стъклото. В същото време коронката покрива ефективно коронясва бутилката на аромата на D'G K, подчертавайки кралския статут на собственика.

Връхни нотка: Червен портокал, сицилиански лимон
Сърдечни нотки: Здравец, Червен Пипер, Плодове от хвойна, Мускат градински чай
Заключителна нотки: Ветивер, Кедър, Пакули