Намаление Maison Francis Kurkdjian Baccarat Rouge 540 Extrait de Parfum 70 ml унисекс парфюм тестер

M. F. Kurkdjian Baccarat Rouge 540 Extrait de Parfum 70 ml унисекс парфюм тестер

MAISON FRANCIS KURKDJIAN

Нов

Парфюм за мъже и жени

Повече детайли

86.90 лв.

-100.00

186.90

Повече информация

Създаден като абсолютен манифест на роскошта и изискаността, Maison Francis Kurkdjian Baccarat Rouge 540 Extrait de Parfum е не просто аромат, а елегантна и силно индивидуална изява на стил. Този унисекс парфюм олицетворява смелостта и хармонията, които се сливат в един уникален ароматен шедьовър.
Отваряйки вратата към своята изключителна история, Baccarat Rouge 540 се разкрива с искристата свежест на бергамот, която припомня за утринната роса върху първите цветя през пролетта. Кехлибарените нотки се издигат в сърцето на аромата, огрявайки сетивата с топлина и интензивност.
В основата на този изискан парфюм, дървесните нотки създават пленителен вълнуващ ароматен завършек. Те разкриват мистерията и силата на аромата, като го окутават с пикантен и съблазнителен завършек.
Baccarat Rouge 540 Extrait de Parfum е парфюм, който олицетворява баланса между индивидуалността и универсалността. Той е създаден за всеки, който търси изисканост и стил, като в същото време предлага уникално изживяване за всеки, който го носи.
Maison Francis Kurkdjian Baccarat Rouge 540 Extrait de Parfum е не просто аромат, той е пътешествие към изключителната индивидуалност и роскош. Всяка капка от този парфюм е израз на изтънченост и перфекция, които оставят траен и неповторим аромат в съзнанието ви.