Намаление Yves Saint Laurent MYSLF EDP 100 ml мъжки парфюм тестер

Yves Saint Laurent MYSLF EDP 100 ml мъжки парфюм тестер

YVES SAINT LAURENT

Нов

Парфюмна вода за мъже

Повече детайли

89.90 лв.

-100.00

189.90

Повече информация

Yves Saint Laurent MYSLF е за тези, които не се колебаят да покажат своята индивидуалност. За човек, който е в състояние да се наслади както на свободата, така и на цветята. Рекламното лице на еликсира беше сексапилният Остин Бътлър. Тя представлява самочувствието и желанието за себеизразяване. Контрастиращата пирамида пресъздава съвременната мъжественост, с нейната емоционалност.

Стартът експлодира с цитрусовата свежест и яркост на калабрийския бергамот. Сърцето е ароматно с деликатно пикантен тунизийски портокалов цвят, представен под формата на абсолют. Съставката е създадена специално за YSL BEAUTY. В текстурираната пътека източникът на фугера са пикантните листа на индонезийското пачули. Плюс това, патентованата амбра молекула амброфикс.

Ободряващата композиция MYSLF на Ив Сен Лоран е предизвикателство за обществото и стандартите от парфюмериста Кристоф Рейно. Това не е просто парфюм, това е начин за самооткриване отвъд стереотипите. Черната бутилка прилича на аеродинамичен монолит, украсен с логото на емблематичната марка от Франция.