производител : By KILIAN

By Kilian е луксозна парфюмна марка от Париж, създаден от Kilian Hennessy, внук на основателя на групата LVMH.


Kilian Hennessy прекарва детството си сред винарски изби на семейството в Коняк. След като се дипломира от една програма в областта на комуникациите и езикови проучвания, където пише дисертация на семантиката на миризми в търсенето на общ език между богове и смъртни, Kilian продължи да учи с някои от най-големите носове в парфюмерията, хонинговане занаята си създаване парфюми за някои от най-известните марки модни в индустрията.


През 2007 г. Килиан стартира собствения си парфюмна къща, в съответствие с дълга традиция на производство на луксозни стоки за семейството.


Колекция L'творчество Noire ( "Черно Masterpiece") е за първи път през 2007 г., с нови парфюми, добавени към колекцията всяка година и общо десет аромати на разположение до момента.


Колекция Хиляда и една нощ, с участието на старо-базирани аромати с ориенталски тема и отличителена кутия, стартира през 2009 г. с Pure Oud. Две допълнителни Oud-базирани аромати са, тъй като са добавени към колекцията.


Чрез Kilian стартира ограничени издания на няколко аромати в колекцията, в специална луксозна опаковка. Марката се разширява с предлагането си на вечерни чанти през 2011 година.

Показване на 1 - 8 от 8 артикула
Показване на 1 - 8 от 8 артикула