производител : KARL LAGERFELD

Името на Карл Лагерфелд е известно по целия свят. Известен дизайнер от Бог, художник, фотограф – този списък може да бъде продължен за неопределено време. Всичко, което Прави Карл Лагерфелд, е безумно талантливо и неподражено. Роден е в германския град Хамбург през 1938 г. Още на 14 години това талантливо момче започва да учи в Париж в специална образователна институция, основана от Синдиката на висшата мода, а три години по-късно получава първата си награда като дизайнер и става асистент на модния дизайнер Пиер Балмейн. 


През 1974 г. разработва собствена търговска марка - Карл Лагерфелд. И, разбира се, върхът на кариерата на брилянтния дизайнер е сътрудничеството през 1983 г. с модната къща Шанел. През 2010 г. Карл Лагерфелд получава наградата Légion d'honneur за приноса си към науката и изкуствата.


Карл Лагерфелд създава първия си парфюм през 1975 г. и това му носи не по-малък успех от създадената от него линия за дрехи. Парфюмите Карл Лагерфелд са изящно изискани и елегантни. В състава на парфюмите от Карл Лагерфелд няма нищо излишно, всичко е хармонично и хармонично. Преплитането на чувствеността и романтиката, страстта и недостъпността – на това се основават ароматите от Карл Лагерфелд.  

Показване на 1 - 2 от 2 артикула
Показване на 1 - 2 от 2 артикула