производител : PRADA

Прада  Днес тази марка не изисква презентация, тъй като името й говори за високо качество, ненадминат стил и изискан лукс. Тази марка до голяма степен е известна с популярния филм “Дяволът носи Прада”, който за кратко време стана известен на всички континенти на света. Интересен сюжет, професионална игра на актьори, както и светът на модата и блясъка - всичко това привлича окото на зрителя и не се отпуска до финалните кредити. След излизането на този филм в разпространението на филми и до днес, милиони момичета искат да носят само дрехи от Prada, аксесоари и парфюми.
Марката е основана през 1913 г. в Милано. Там е открита малка фирма "Fratelli Prada", която специализира в продажбата на облекло от кожа на редки екзотични животни. Тези продукти веднага привлякоха вниманието на богатите, богати господа от онова време. След 45 години Луиза Прада става управител на компанията. Момичето е разширило гамата. Сега в магазините на този производител е възможно да се купят необичайни чанти, украсени с дървени и костенурки черупки. Тогава компанията е популярна не само в Европа, но и в Америка и Русия. 
Въпреки това, в развитието на всяка компания има и възходи и падения. Скоро необичайни аксесоари стават скучни за богатите, а компанията започва да намалява оборота.
През 1978 г. Miuccia Prada става управител на компанията. Едно момиче от детството обичаше дизайн на облеклото. Въпреки факта, че очарователната дама вече беше доста успешен дизайнер на дрехи: тя пусна уникална колекция от чанти, които, въпреки високата си цена, бяха много популярни сред представителите на висшето общество. 
Минаха години, организацията се разви. Днес парфюмите на Прада играят важна роля в асортимента на компанията. Парфюмът Прада може да се купи в Москва само в луксозни парфюмерийни магазини или в салони на марката Прада. Цената на парфюма Прада е доста демократична, така че почти всеки може да си позволи да купи този парфюм.

Показване на 1 - 5 от 5 артикула
Показване на 1 - 5 от 5 артикула