производител : VIKTOR & ROLF

Viktor & Rolf е базираната в Амстердам модна къща. В Виктор & Ролф работят собствениците на къщата а именно : Виктор Horsting и Ролф Snoeren.Виктор и Ролф са родени през 1969 г., и се срещнаха, когато те учиха мода в Академията на изкуствата в Арнхем. Двойката понесе леко физическа прилика помежду си и са известни за това, че снимана или перчи по модния подиум след модните дефилета в еднакви тоалети.


Такива очила също присъстват в техните модни ревюта, които са под формата на художествени презентации и които са включени такива интересни забележителности като един модел е облечен в девет различни слоеве на мода рокли, модни ревюта, че представените модели, облечени в синьо облекло, което служи като "син екран" за прожекция на филми и предавания, в които всеки модел носели собствената й скеле със собствените си светлини и музика. За първата си колекция мъжки облекла, "Мосю", Виктор и Ролф моделиран облеклото си, промяна на тоалети на сцената пред пресата и гостите.


Двамата са известни със своята креативност и артистичност на техните дрехи и колекции. За никой не е изненада, двойката също имаше своите мода и дизайн, включени в изложби в някои от най-известните музеи в света. Виктор и Ролф също са публикувани поредица от книги и са произвели костюми за театрални постановки.


Парфюмите изглеждат като естествено продължение на тази творческа двойка. Първият аромат на Viktor & Rolf е Flowerbomb който беше въведен през 2004 г. съвпадне с Пролет / Лято 2005 модна колекция за жени също се нарича "Flowerbomb".Viktor & Rolf избра името и проектиран отличителен "ръчна граната" бутилка и с нея опакова парфюма си. Ароматът е със съкрушителен успех, с няколко войници нападащи във фланг и ограничени издания се издават през следващите години.

Показване на 1 - 4 от 4 артикула
Показване на 1 - 4 от 4 артикула