производител : THIERRY MUGLER

Thierry Mugler е френски моден дизайнер и фотограф, известен със своята мода която е широко кредитирана с въвеждането на нова тенденция парфюми през 1990-те.


Mugler първоначално обучен като танцьор който работи професионално, започвайки от 14-годишна възраст След като учи вътрешен дизайн, той се премества в Париж на 24 години и започва да работи като дизайнер на свободна практика. Първата му лична колекция за жени е бил произведен през 1973 година Mugler открива първата си Париж бутик и също стартира колекция мъжки облекла през 1978 г. Неговият стил се отличава със своите футуристични форми и фентъзи елементи.


Първият му парфюм е Angel, беше въведен през 1992 г. и да промени света на ароматите с неговите хладнокръвни сладки и далеч по-приятни нотки. Огромно влияние върху парфюмерийната индустрия от 1990-те години, с влияния, простиращи се в 21-ви век, Ангел продължава да бъде бестселър при жените, така и мъжете, и е приет в Fifi Awards Залата на славата през 2007 г..


Първият официален аромат Mugler за мъже, A * Men, е въведен през 1996 година.


Ангел и A * Men са вдъхновили десетки войници нападащи във фланг, заедно с чужденец, друг бестселър, въведена с Mugler през 2005.


аромати Mugler са предлагани във връзка с Clarins Fragrance Group.


Дизайнер Thierry Mugler има 108 парфюми на пазара. Най-ранното издание е създаден през 1992 г. и най-новият е от 2016 г. Thierry Mugler парфюми са направени в сътрудничество с най-извстните парфюмеристи.

Показване на 1 - 6 от 6 артикула
Показване на 1 - 6 от 6 артикула