производител : GUERLAIN

Guerlain е известна макра за парфюми, която се гордее с богата си история, високотехнологични формули и изискани аромати. В продължение на повече от два века, марката съчетава традицията с иновациите, предлагайки класически и модерни аромати за своите ценители.


Съчетавайки изискан дизайн и уникални аромати, Guerlain е водеща френска къща за парфюми с богато наследство и непрекъснато вдъхновение. Създадена през 1828 г. от Пиер-Франсоа Паскал Герлен в Париж, марката е станала синоним на роскош, качество и иновации в света на парфюмерията.


Историята на Guerlain: С началото си в малко ателие в Париж, Guerlain бързо привлича вниманието на европейските дворове и обичайните хора със своите ексклузивни аромати и козметика. Основоположникът на марката, Пиер-Франсоа, създава първия си аромат през 1853 г., който става любим на Френския двор.


Бутилки и Дизайн: Флаконите на Guerlain са като произведения на изкуството. Висококачествените материали, изящни форми и внимателен дизайн придават уникална визия на всяка една бутилка, която съхранява най-ценното - аромата.


Предизвикателства и Иновации: Guerlain не само запазва своето класическо наследство, но и постоянно предизвиква граници и иновации. Майсторски съчетават традиционните техники със съвременните тенденции, предоставяйки на света уникални и несравними аромати.


С Guerlain ароматите стават не само аксесоар, но и израз на индивидуалност, роскош и елегантност. Всеки продукт на марката несъмнено е пътеката към изискания свят на изкушения и нежности.

Показване на 1 - 12 от 12 артикула
Показване на 1 - 12 от 12 артикула