производител : VERSACE

Versace е италианска модна къща основана от покойния Джани Версаче и продължена от други членове на семейството на Версаче след смъртта му.Дебютира с линия за жените през 1978 г., компанията е с моментален успех. линия на мъжете и първия бутик на компанията са отворени в Милано, последвана през същата година. Джани Версаче избира символа на Медуза като лого на компанията му.Компанията се занимава с луксозени дрехи вариращи от поп изкуството на класическата гръцка и римска архитектура.


Versace превръща в любимо сред знаменитости-Елтън Джон е бил ранен фен-и дом е уникален сред италианските модни къщи за неговото последователно използване на известни личности в рекламни кампании. Знаменитости, които имат по едно време беше лицето на Versace включват Мадона, Аштън Къчър, Бритни Спиърс и Холи Бери.


Versace включва и аксесоари, обзавеждане на дома,парфюми и козметика. Марката включва и допълнителни линии днес: Atelier Versace, Versace Couture, Versace Jeans Couture, Versace Home Collection, Versace Collection, и Versus (Versace). В допълнение към дрехи и аксесоари, марката включва също така един хотел, на Palazzo Versace. Versace Couture е основната линия на къщата и включва разделянето на аромат.


Първият парфюм на Версаче е Джани Версаче за жени,който беше въведен през 1981 година. Ароматите за мъже и жени се предлагат под Versace, Versus, Jeans и Jeans Couture етикети.


за страница
Показване на 1 - 12 от 17 артикула
Показване на 1 - 12 от 17 артикула